OBRAZEM: Baroš, Kopic, Hušbauer... TOP 10 letních posil

Autor: ČTK

14.07.2015 16:00

Už příští víkend se v Česku znovu naplno rozjede fotbalový kolotoč. A přestože je přestupové okno ještě otevřené dokořán, většina klubů své vysněné posily přivedla už s předstihem, aby je stačila během přípravy zabudovat do týmu. On-line deník TÝDEN.CZ nabízí TOP 10 letních posil.

Milan Baroš
Baník Ostrava → Mladá Boleslav
Co se týče renomé, jednoznačně nejtřaskavější přestup léta. Mezi ostravským patriotem a vedením Baníku v létě vyeskalovaly dlouhodobé spory a Baroš se rozhodl z milovaného klubu odejít. Do zahraničí už se mu na sklonku kariéry nechtělo, chtěl zůstat v Česku. Spekulovalo se o Slavii, nakonec však byla v jednání rychlejší a přímočařejší Mladá Boleslav, kde bývalý reprezentační útočník a nejlepší střelec mistrovství Evropy v roce 2004 podepsal smlouvu na dva roky.

Milan BarošBaník Ostrava → Mladá BoleslavCo se týče renomé, jednoznačně nejtřaskavější přestup léta. Mezi ostravským patriotem a vedením Baníku v létě vyeskalovaly dlouhodobé spory a Baroš se rozhodl z milovaného klubu odejít. Do zahraničí už se mu na sklonku kariéry nechtělo, chtěl zůstat v Česku. Spekulovalo se o Slavii, nakonec však byla v jednání rychlejší a přímočařejší Mladá Boleslav, kde bývalý reprezentační útočník a nejlepší střelec mistrovství Evropy v roce 2004 podepsal smlouvu na dva roky.

Pro zvětšení klikněte do obrázku

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 11/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov