Znechucený ministr
Babiš: Stydím se. Strany jen ukazují, kdo má většího

25.07.2014 14:15 Aktualizováno 25.07. 16:55

Šéf hnutí ANO a ministr financí Andrej Babiš by okamžitě rezignoval na svůj poslanecký mandát, kdyby měl dobrého náhradníka. Řekl to po dalším velmi kontroverzním jednání Poslanecké sněmovny, které považuje za ostudu všech politiků. Pohoršení nad pátečním průběhem schůze vyjádřili i další politici.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Řezáč (8 hlasů) 25.07.2014 14:36

    Babiši, osobně jsi byl u té frašky, hlasoval jsi a věděl, že celé...

  • o k (7 hlasů) 25.07.2014 17:44

    Babiš se nediví, že "lidé nenávidí politiky" A co je tedy vlastně on?...

  • Iwo Nowak (7 hlasů) 25.07.2014 14:29

    obcas mi prijde ze ten Babis ac jsem mu z kraje moc nefandil je tam...

  • Václav Vaca (6 hlasů) 25.07.2014 16:51

    Politická kultura byla v parlamentu na dně v době, kdy se protlačoval...

  • jarda novák (5 hlasů) 25.07.2014 15:37

    Babiš by měl jmenovat konkrétně, které poslance má na mysli a tedy,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

jsem rad ze Cesi nezapominaji na humus ODSTOPLIDEM a koalice i pres medialni masaze ma obrovskou podporu --hlavne diky Jourove Babisovi i Sobotkovi

0 hlasů

Každý jsme v očekávání po volbách jaká bude situace v parlamentu,ale jak se říká " nebyl úředníkem - vyjadřoval se na sto tisíc způsobů,stal se úředníkem - mele jako ostatní to samé ".

0 hlasů

Babiš rozšířil svoje podnikáni do politiky a tak to ještě chvíli vydrží. Potřebuje dosadit svoje lidi do podniků a institucí, kam by je jinak nedostal (např.ČEZ, Aeroholding,nyní i Evropská komise) a hlavně získat prostřednictvím svého FAÚ informace o všech podnicích a platbách v ČR. Až toho dosáhne, tak politiky nechá a bude se věnovat rpozšiřování a upevňování svého impéria. Pak zase bude jen tím rozzlobeným občanem, dočasně i politikem.Mimochodem, zeptá se ho někdo na tu zpackanou výměnu ve vedení Thermalu, nebo proč muset odejít z Aeroholdingu mezinárodně uznávaný manažer Dvořák a přišel tam jeho člověk, který nikdy s leteckou přepravou neměl žádné zkušenosti?

1 hlas

Bureš hraje divadlo pro pitomce.

2 hlasy

Středa, pátek, to je jako u nás na MěÚ, ale my to máme PO a ST- úřední dny a zásadně tam nikoho neodchytnete, protože jsou zrovna na školení.

0 hlasů

Dokud bylo před volbami, tak sliboval jak sníží daně, když k tomu nedopatřením dojde, má najednou v kalhotách hnědo...

4 hlasy

Babiš ještě jde. To co říká má alespoň hlavu a patu. Před chvilkou byla ve zprávách ta Černochová, asi se snaží všem dokázat, že ona je snad opravdu slepice, dělala hlavinkou, blonďatou, takové legrační pohyby, jako by zobala zrní.

3 hlasy

Mluvíš z vlastní blonďaté zkušenosti?

1 hlas

Na to lze jen zopakovat oblíbený hokejový pokřik: VYPADNI----VYPADNI-----VYPADNI

4 hlasy

Babiš se nediví, že "lidé nenávidí politiky" A co je tedy vlastně on? On je v té PS jako pozorovatel a kritik? "Všichni žvaní" a tudíž chce omezit rozpravy? Chce snad zavést nějakou "babišovskou demokracii"? Jestli to tak půjde dál, asi to tak dopadne a spláčeme nad výdělkem.

7 hlasů

je to tak ...podle chování a reakce je St.Babiš ohrožením svobody a demokracie..... firma je uměle vytvořený řád a její "politika" je podřízena cíli, který určuje majitel firmy, kdy je potlačena demokracie a svoboda .. což u společnosti nelze, nelze určit jednotný cíl pro všechny stejný. Pokud by se o to někdo pokusí nutně skončí u totality - u nesvobody a likvidace demokratického uspořádání ve společnosti, ve státě.

4 hlasy

Po desastru s VV Cesi prisahali, ze uz nikomu na med neskoci. Ano, Babisovi na med neskocili, ale skocili mu asi na chu..... :))))......pardon, ze mne takove myslenky napadaji :))))))))))))

1 hlas

Rika se, ze parlament zrcadli spolecnost :))) Dal uz nepokracuji.... :)))))

4 hlasy

Když už se stydí i STBák tak něco není v pořádku.

4 hlasy

Nechci, v souvislosti s naší politickou garniturou, hovořit o politické kultuře. Do jisté míry je však politika svinstvo všude na světě a proto považuji vyjádření pana Babiše za trapné. Řekl, že kdyby za něho byla náhrada, okamžitě by rezignoval. Něco tak stupidního bych neočekával ani od něho. Nahraditelný je každý a pan Babiš dvojnásob. Člověk, který vstupuje do politiky a zaujme nejdůležitější vládní post musí být připraven na každou eventualitu. Pokud není, nepatří tam.

5 hlasů

Politická kultura byla v parlamentu na dně v době, kdy se protlačoval zákon o velkorysém daru církvím, tzv. zákon o církevních restitucích , kdy pomáhal i pravomocně odsouzený zloděj. Současné dění je jen slabý odvar válcováni opozice v neblahých dobách kalouskovsko-nečasovské vlády.

6 hlasů

Ty skalni socdem, tobe ho zapomeli zmerit, ze se ozejvas ? :)))))

1 hlas

Omylem jsem vám dal hlas. Nikdy bych ho vědomě nedal někomu, kdo je tak nekriticky zaujatý.

3 hlasy

To Vás lituji, příště si dejte lepší pozor. Rád bych Vám hlas vrátil.

0 hlasů

Ještě pořád se považuje za občana - nepolitika. Jak dlouho ještě?

1 hlas

Je to mimoradne hojive, kdyz od tebe prijde jen jednoradkova zprava :)))

1 hlas

Chybí většinový volební systém. Vymlouvají se jeden na druhého a přitom jde všem jen o jedno - nakapsovat se. Za komunistů to bylo jednodušší - jedna strana a papaláši si nedovolili příliš vyčuhovat. Nyní jsou daně na to, aby se s mimi upláceli ve stranách, strany mezi sebou, a voliči všech stran vespolek. Čím nižší daně, tím menší peníze na rozdělování, tím míň darmožroutů zneužívajících systém.

2 hlasy

Pane penzisto, to je ta svoboda a demokracie, co nám tu vybudoval Venca Chrchla. Správně se tomu říká buržoazní demokracie. Ať volím tu či onu stranu, tak je zde pořád stejný bordel.

0 hlasů

sice si také myslím, že většinový systém by byl lepší, ale s odpovědností voličů za jejich volbu by to nic nezměnilo. I dnes jsou v parlamentu jen ti, které volič zvolí či jejichž volbu umožní. Babiš tedy uráží voliče těch poslanců, kteří neskáčou jak Babiš píská. Poslanec je zodpovědný voliči, který ho zvolil a jehož zájem má hájit. Není zodpovědný Babišovi, natož aby jako za komoušů byl v parlamentu jen jako babišova hlasovací mašina. Babiš stále myslí jako komouš.

4 hlasy

A proč jako?

0 hlasů

Babiš by měl jmenovat konkrétně, které poslance má na mysli a tedy, které voliče uráží za jejich volbu. Jinak zase jen planě sám Babiš žvaní.

5 hlasů

Zmrd Urban , nechytnej lidskej odpad, kouric CEZu, vyhodit at se ta mrtvola zivi praci, coz by on bohuzel nedokazal a takto neschopnych je tam 90 procent

3 hlasy

Tak běěěž...val,val...už sa nevracaj!

4 hlasy

Mě se zdá, že poslanci dělají vše pro to, aby to nešlo, tak jak si představuje hnutí ANO a Úsvit. Nebezpečí je v tom, že pokud se panu Babišovi nepodaří udržet a popřípadě zlepšit ekonomiku v ČR, bude tady anarchie.

3 hlasy

Možná je pouze potíž v tom, že prezentované představy hnutí ANOfertu, tj. s. neBureše se mění nejméně třikrát týdně a poslanci nestačí zjišťovat, která varianta je právě platná.

0 hlasů

Bude anarchie? Ta už je.

1 hlas

Soudruh Machacek, co je podla vas henten ona anarchia ...:-)

1 hlas

Babiši, osobně jsi byl u té frašky, hlasoval jsi a věděl, že celé hlasování odporuje zákonu. Bože, jsi opravdový agent STB. Prolhaný a velice dobrý divadelní herec. Ale co očekávat od lidí, co donášeli na své kamarády.

8 hlasů

Pizzanosič Urban zase všem zamotal hlavu.

1 hlas

obcas mi prijde ze ten Babis ac jsem mu z kraje moc nefandil je tam jedinny normalni a dela opravdu dobre veci

7 hlasů

Pane agente s teplou vodou, nikdo, ale opravdu nikdo druhý takový l není....

2 hlasy

Tímto si akorát koledují o to, že příští volby vyhrají komouši.

1 hlas

Uz dnes je parlament v rukach levicaku (komunisti, socialisti + par hrozne podivnych stran) a vselijakych kejkliru. Holt v Cesku nic lepsiho neni. Komunisti slusne a schopne zlikvidovali a neo odesli sami. Zustal jn ten husty spodek !!!!

1 hlas

Jsi se zrovna probudil ne? Ta tvoje bolševická generace je už v důchodu.

0 hlasů

Hustý spodek versus řídký vršek. Co je lepší ? Záleží na roztoku.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov