Výzva
TOP 09: Zesilme sankce vůči Rusku a pomozme Ukrajině

29.08.2014 11:09

Rusko vede válku vůči Ukrajině, a proto je nutné jí nabídnout veškerou pomoc, míní TOP 09. Představa, že se lze s ruským prezidentem Vladimirem Putinem domluvit po dobrém, je podle strany zcela lichá. Česko by i proto mělo podpořit další kolo evropských sankcí proti Moskvě.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Petr Vaněk (25 hlasů) 29.08.2014 11:23

    To je fotka. Dementní a dementnější. :-)))

  • Miro Petrus (23 hlasů) 29.08.2014 12:39

    Tak to jsou ti praví. Bursík, Kocáb, Štětina vyzvali vládu, aby...

  • Martin Macháček (18 hlasů) 29.08.2014 11:28

    Všichni postupně od sankcí ustoupí a zůstanou jenom Štětina a to...

  • Darja Hubáčková (18 hlasů) 29.08.2014 11:43

    TOP 09 je naše nejodpornější, pokrytecká, elitářská strana, která má...

  • vaclav getz (17 hlasů) 29.08.2014 12:53

    no tak ekonom Robejšek včera v čt / záznam nenajdete/ řekl ,že sankce...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

TOPka by mi mohla být v lecčem sympatická, ale už jenom fakt, že se do ní vetřel ten úlisný had, pokrytec a vyžírka Štětina, pro mě tuto stranu činí absolutně nevolitelnou.

0 hlasů

Je mi na zblití nad tou pokryteckou fraškou co presstituti a političtí pokrytci zvrací do éteru ...

5 hlasů

Fotka zobrazuje dementního vošousta s debilem. Hádejte kdo je kdo

4 hlasy

To je opravdu těžké rozhodnout.

1 hlas

Takhle podobně blbě jako ti dva na fotce hleděli na prvomájových transparentech Marx s Engelsem vstříc šťastným zítřkům.

4 hlasy

tak tento postoj mne odradil a to jsem chtěl volit top 09 v praze, žadný hlas to raději komouše

3 hlasy

Tak Štětina se Schwarzenbergem, ti si opasky kvůli sankcím utahovat nebudou. Oni nepůjdou na dlažbu, je nebude zajímat, kam se vyveze zboží 5,94 miliardy dolarů, oni jistě nebudu hradit ztráty podnikatelům ze svého.
Více na: http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/obchod-s-ruskem-je-vyznamnejsi-nez-rikaji-statistiky-1084776#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

7 hlasů

A opět mají topáci naprostou pravdu.

5 hlasů

TOP09 je stranou kokotů a vede je arcikokot Mirek. Takže žádné překvapení se nekoná.

11 hlasů

A opět mají topáci naprostou pravdu.

0 hlasů

UŽ JE BORDEL DÁVNO TADY V KARLSBÁDU STOJÍ HRADY...POSTAVIL JE HRDÝ IVAN,BEZ PAPÍRŮ,NIKDY VYZVÁN...VÍZA,VĚTRY ZARAZÍME TÍM RUSÁKY PŘEKVAPÍME...MAJÍ PRACHŮ JAKO ŠLUPEK,KRMÍ V KLIDU U NÁS PUPEK...ZLO JIM NĚKDO PROVEDE,TAK SE MU ZLE POVEDE...PRÁVA HLÍDÁ STRÁŽCE PEVNĚ,JENOM RUSKÁ,NE SVÉ ZEMĚ...ZLATÍČKO JE TAKÉ MĚNA,PRO ÚPLATNÉ PRÍMA ZMĚNA...BEZ VÍZA,VY BLAHORODÍ,ČESKÉ HOLKY RUSY RODÍ....SAŠA,MÁŠA,KOLJA,IVAN,ŽÁDNÁ PRÁCE JENOM DIVAN...CHOROŠO TU V ČECHÁCH JE,DOMŮ SE UŽ NEJEDE...ZARAŽENÉ VĚTRY,VÍZA,DORAZÍ SEM HORŠÍ LŮZA...DORAZÍ RUS KDY SE ZACHCE,BEZ VÍZA A GRANÁT V KAPSE...V KRÁMĚ CHLEBA NIKDE NENÍ,HOLÝ ZADEK,PŘIROZENÍ...NENÍ ANI PAŠTIKA,TO DŘÍV KOUPÍŠ SAPIKA... DORAZÍME NAPOŘÁD AŽ NEBUDE TU CO ŽRÁT...TOPKA MŮŽE SPÍLAT SÍPAT,ALE UŽ SE JENOM DÍVAT..MUSLIMOVÉ ISLÁM HLÁSÁ,V ČECHÁCH KŘIČET TO JE KRÁSA...HLAVY V HADRY ZAMOTÁME,KLEPEJTE SE CO VÁM DÁME...RUSOVÉ ZDE VŽDY JEN ŽRALI,PALICE VŠAK NEŘEZALI...VŠAK BUDEME POKRAČOVAT A VY TĚLA KOMPLETOVAT...TAHLE HLAVA NEPASUJE,NEBOJ,JINÉ TĚLO BUDE...ZARACH VÍZA,NEMYSLET CO NÁS ČEKÁ ZA PÁR LET...MOŽNÁ VÍCE POCHOPÍTE,POLITIKY VYMĚNÍTE!!!

2 hlasy

co jsi pil? takový blábol napíše snad jen sjetá fetka

3 hlasy

Ti dva blahobytně vyhlížející páni klidně přežijí jakékoliv odvetné sankce, jež na nás posléze padnou..

4 hlasy

Ti dva blahobytně vyhlížející páni klidně přežijí jakékoliv odvetné sankce, jež na nás posléze padnou..

1 hlas

Nakonec dva dementni paprdove rozhodnou jestli v Rusku bude pokracovat fabrika Skoda a pivovar Staropramen mimo jinych mensich ceskych podniku. To musime bejt vsichni uz cvakli,ze si nechame vsechno tohle libit.

8 hlasů

Staropramen "frci" v Londyne. Snad kazda druha hospoda ho ma. :))) V Rusku chlastaj smrtaky. Kazdy osmy dospely Rus je tezky alkoholik. A ja se jim nedivim.

1 hlas

Lustighu, tys tady ještě nenapsal jedinou větu ve střízlivém stavu.

3 hlasy

Nemel jsi uz davno sedet za volantem humanitarniho Kamazu, soudruhu Rozlile?-)

4 hlasy

Neměl jsi být už dávno na šichtě a pucovat hajzly po modrých gaunerech soudruhu np?

8 hlasů

To jsem prenechal tobe, kdyz tak o tom kazdy den basnis, soudruhu Hlupacku:-)

4 hlasy

Díky, ale já práci mám modrej soudruhu.

2 hlasy

Hoši vy se radši starejte o to aby jste udrželi moč a stolici a zadržování Rusáků nechte povolanějším.

8 hlasů

Na to jsem musel zit pul stoleti v tramtarii, abych pak videl, ze mam lepsi gramatiku nez domaci telata.

2 hlasy

A ještě tam pořád seš.

3 hlasy

Soudruhu, ty se radeji starej o svuj pravopis. I kdyz u tebe jako clena CSSD vzesleho z luna KSC opravdu jen tak nic neprekvapi, soudruhu proletari. Tak se nezapomen semknout:-)

3 hlasy

Fuj, to jsou teda modrý zvratky.

7 hlasů

:-)))))))))))))))))))))

0 hlasů

Vzhledem k tomu, že Rusko tlak na Ukrajinu ještě zvýšilo, tak je každému myslícímu člověku jasné, že sankce jsou k ničemu. Tím spíše od srandovní malinké zemičky, jako je ČR.

Ale jsem zvědavý, co bude kvičet Štětináč, až v zimě Rusko zavře kouhoutky plynu a ropy. Trautenberk se nepochybně odjede ohřát do Švycarska.

5 hlasů

Štětináč se přece dostal nepochopitelně do Bruselu, a tak si bude hřát hnáty a spát, při nějakém zbytečném zasedání.

4 hlasy

Ta fotka hovoří za vše. Tito dva již neudrží ani lžíci a ani moč. Zakažme jim používat pempers a nikam nepůjdou. Bude od těch darmožroutů alespoň pokoj.

10 hlasů

Ale kdepak! Všichni číromilové se začnou posrávat také a člověka se suchými kalhotami budou nazývat komoušem, sockou a rusákem. Takové np23, se bude chlubit, jak to za ním vypadává, Nováková sem postne fptku s čerstvou mapou... Inu lepší lidi....

3 hlasy

Budou strašně smrdět.

2 hlasy

Hovno vždy smrdělo...i v pleně!!!

2 hlasy

Ta fotka hovoří za vše. Tito dva již neudrží ani lžíci a ani moč. Zakažme jim používat pempers a nikam nepůjdou. Bude od těch darmožroutů alespoň pokoj.

1 hlas

Modrý kvíčalla pn32 už vypucoval hajzl po štětináčovi a přebalil jeho knížecí blbost. Zahalenej kapitalistickým odporným smradem se chystá na šichtu po pražskej nádražních hajzlech.

8 hlasů

Tenhleten Macháček-cože je to za primitiva? Už aby byla zima a krysy zalezly do kanálu-jinak to nevidím.

3 hlasy

Heleď KOKRICE, v zimě zmrzneš ty, ne já. Vážím si toho, že máš alespoň nějakou inteligenci, takových 70 určitě. To bys mohla dělat Štětinovi uklízečku.

4 hlasy

Machatschku, i primitivita se necha zmerit. U tebe i pouhym okem :)))

2 hlasy

Lustighu, ty máš tak vysoké IQ, že můžeš i regovat na podněty. Takových je u vás v Německ hodně?

3 hlasy

Roztomila fotecka, Fasista c. I a Fasista c. II. Podeli se taktez o Ramlici Vopenkovou???

8 hlasů

no tak ekonom Robejšek včera v čt / záznam nenajdete/ řekl ,že sankce už by měly skončit, žádoucí efekt nepřinely a EU tento boj prohrála , Rusko prý a občané v tomto Putinovi fandí a nechtějí s Evropou prohrát, čemuž se dá rozumět. Nebo má pravdu Schwarzenberk aj. co by chtěli zákazat všechno? Nevěřím knížeti a téhle partě, kníže je velký humanista,ale dodnes se nikde veřejně neomluvil za to,že jeho otec se podílel na fungování tábora v letech např.

17 hlasů

On totiž kníže není humanista, on si na něj jenom hraje, kníže je typický salonní levičák, kavárenský pseudiintelektuál. Plná huba keců o dobru, svobodě a přátelství a přitom hrabe jen pod sebe a je ochoten podpořit každého "utlačovaného" který je zrovna v módě a přinese mu zviditelnění. Kníže je tlučhuba bez jakýchkoliv zásad, vždy byl a bude něčí poskok a kompenzuje si to na obyčejných lidech, kterým by rád určoval co můžou a nemůžou. Stejně ako ten druhý blb Štětináč, to je navíc bývalý komouš. I na tom je vidět zásadovost knížete - přátelí se s komoušem.

8 hlasů

Dějiny jsou neúprosné a ty jednoznačně říkají, že ustupovat zlu je škodlivé, protože zlo si ústupky přebírá jako slabost a ještě více vede ke stupňování násilí, což nakonec končí katastrofou. Poslední příklad bylo chování evropských velmocí k Hitlerovi a nakonec z toho byla 2.SV. Putinovi je třeba hned z počátku dát na vědomí, že agrese a anexe cizího území je nepřijatelná a trestá se všemi dostupnými prostředky. Chytračení a licoměrnost nemá v tomto procesu místo.

5 hlasů

Jenže je otázka, co je zlo. Putin válku na Ukrajině rozhodně nevyvolal. Byla to EU resp. USA. Je velmi pravděpodobné, že USA nacházející se v hluboké hospodářské krizi, si přejí rozpoutat světovou nebo aspoň evropskou válku. Válka vždycky vysokým ekonomickým kruhům pomohla.

9 hlasů

Po tisící prvé, Rus anektoval Krym a jeho další agažmá Ruska na Ukrajině dnes už nikdo ani moc netají ...

1 hlas

A po tisici druhe, tady mas mourenine cast ukrajinske ustavy........... ".Na zaklade pravoplatneho rozhodnuti parlamentu Autonomni republiky Krym, Krym jako jedina cast Ukrajiny ma vlastni parlament s pravem vyhlasit na vlastnim uzemi (Krym) referendum a rozhodovat bez souhlasu vlady UA. Zakotveno pri deklaraci samostatnosti UA v roce 1991........

1 hlas

Hm, nemá cenu říkat vám fakta. Jen pro pořádek: Krym je ruský a zůstane to tak. Nic s tím neudělá nula Dvořák, dement Schwarzenberg ani svině Štětina. Dotazy?

2 hlasy

Dědku, seš přechytralej, licoměrnej a navíc tupej.

7 hlasů

Fandeni mozna pomuze ve fotbale, ale v globalni ekonomice to bude rusum houby platne. S vyjimkou, ze jsou ochotni zit ve vetsi bide nez jako poznali. Ale barbarske spolecnosti voli barbarske cesty k uspechu. Kdyz se politik vyda cestou populismu, musi toho Otesnka neustale krmit, nebo se nalada obrati proti nemu.

1 hlas

Vypadni magore emigrantskej. Štvavý řeči si veď tam u vás v tom Německu.

7 hlasů

Z ktery prdele jsi vylezl ty, hnupe?-)

2 hlasy

Modrej kryple, pamatuj, že ty máš na strosti jedině knížecí prdel

2 hlasy

PN"23PN23---poslys,, opravdu mas zato ze kdyz je zid nazvan zidem tak se jedna o antisemitismus? Shalom? CO to je "Ruda spodina"? Ty "Antisemito" hnedej?

3 hlasy

POchopitelnejsi pro tebe je rict ze nevolim smejdy.. Ebola je takovy ekzem na Demokracii z ktere te muze vylecit jedine komunismus..

1 hlas

Tak to jsou ti praví. Bursík, Kocáb, Štětina vyzvali vládu, aby pozastavila vydávání víz pro občany Ruska, kteří podporují Putinův režim, nabídla Ukrajině materiální a vojenskou pomoc a zmrazila plnění veškerých smluv o dodávkách zbraní nebo jejich komponent z ČR do Ruska.
Šaškové. To mohou rovnou požadovat zákaz vydávání víz pro všechny občany Ruska. Materiální a vojenskou pomoc Ukrajině ať poskytnou sami a ze svého a jdou tak našim občanům příkladem. Pak mohou se mohou i bít za ukrajinskou demokracii jako významní čeští dobrovolníci. Žádné kecy profláknutých politiků Ukrajině nepomohou.

23 hlasů

...tvuj biblicky (bolsevicky ?) hnev mne opravdu prekvapil :)))... jeste nam rekni pro uplnost, volis komunisty a nebo ebolu ?

1 hlas

Od tebe to sedí. Lustig a hněv jedno jsou. Hněv je tvoje volba. Ty nemůžeš překvapit ani sám sebe.

9 hlasů

On je ten Lustig až žlučovitě nenávistnej. Nevadí, apoň ho dřív klepne.

4 hlasy

Lustigu, ty starej Zid a takhle vyvadis,, ono je v povaze cloveka chybovat, ale spatne je kdyz jako ty na svem omylu setrvava...

4 hlasy

Zralé na výmaz. Ovšem trestat tuto dekadentní rétoriku výmazem je poměrně slaboučké. Daleko účinnější by byl distatanc z diskuze nejméně na 1 měcíc a v opakovaném případě i déle. Ovšem je také možno se na tento unfair počin dívat tak, že se alespoň ukazuje, jací lidé fandí putinovské totalitě.

3 hlasy

Asi si myslíte, že ono "Ty starej Žid a .." je rasistické.Není a pokud byste jen trochu četl, tak zjistíte,že tento obrat se knižně běžně užívá.Ale jak se říká,"podle sebe, soudím Tebe".

4 hlasy

Taky se divím, už tady byli exkomunikováni pisatelé za méně

0 hlasů

Je krasne, ze zde ukazujes, ze vy, ruda spodina, jste antisemiti.

2 hlasy

To je šok. Říha je "rudá spodina"... tak to by mě teda nenapadlo ani ve snu. :-)

1 hlas

Tady se zase seslo hejno rudejch pavianu s holou riti:-)

3 hlasy

Lustigu, ty starej Zid a takhle vyvadis,, ono je v povaze cloveka chybovat, ale spatne je kdyz jako ty na svem omylu setrvava...

0 hlasů

Bolsevicka nenavist dosahuje intensity, ze zacina byt usmevna :)))))))..... dobre ze KS. restituoval. Byl to ukradeny majetek. Ukradeny svevolne ceskou povalecnou luzou vedenou pokleslym Benesem a rozdovadenymi komunisty.

4 hlasy

LUustigu,, tebe je treba si ohlidat! VZdyt nam muzes bejt ukradenej!

3 hlasy

Kdo by ho krad?

2 hlasy

souhlasím.pokud mu skutečně naležel.

2 hlasy

Jedine co tyran potrebuje k uchopeni moci je to , ze slusny clovek zustane doma..

1 hlas

Jedine co tyran potrebuje k uchopeni moci je to , ze slusny clovek zustane doma..

0 hlasů

MUsi to byt krasny pocit umrit za ty dva Stetinace a Makaka z Fasingtonu...

4 hlasy


Schwarzenbergovy restituce jsou stejně tajemné, jako ty Havlovy a čekají na to, až se tématu někdo chopí a pořádně je zmapuje. V zásadě jde o to, že Schwarzenberg neváhal podnikat neuvěřitelné právní kličky, aby podědil, co se dalo a zrestituoval, co bylo možné.

A tak zatímco byl v roce 1960 adoptován svým v Rakousku žijícím strýcem Jindřichem do hlubocko-krumlovské větve Schwarzenbergů, čímž se stal hlavním představitelem rodu a z chudého šlechtice zámožným mužem, protože o dvacet let později mohl dědit majetek v Rakousku, doma po "převratu" se zase hrdě hlásil k biologické větvi, kterou opustil (orlické), protože se zde nabízely pro změnu miliardové restituce.

7 hlasů

zapomněl jste dotat, že české právo neuznává adopci v dospělosti, proto pro české právo nexistuje adopce K.S.
Komunsiti by ale nejraději chtěli, aby K.S. nemohl restituovat po svých rodičích, neboť byl adpotovaán, a přitom se ale nemohl domáhat majetku po adpotivních rodičích, neboť tuto adopci náš stát neuznává.

0 hlasů

Tím že byl adoptován přece neztratil nárok po biologických rodičích. Tohleto lidem, kteří nikdy nic nevlastnili nevysvětlíte.

1 hlas

Já nevím, jak tahle adopce po právní stránce vypadala. Ale při běžné adopci ztrácejí biologičtí rodiče jakýkoli právní vztah ke svým dětem.

2 hlasy

Byl adoptován už v dospělosti a nebyl vyděděn od svých rodičů.

0 hlasů

Po právní stránce to vypadá tak, že Česká republika neuznává adpotci v dospělosti a proto také nemohla uznat adopci K.S. Pro české právo je K.S. stále syn svých bilogických rodičů a proto mohl po nich restituovat..

1 hlas

Tady se zase sesla spolecnost soudruhu z treti ligy :)))))....mozna neco i z okresniho preboru :)))

1 hlas

Kdo chce jít do války pro ochranu majetku těchto a podobných pánů......

4 hlasy

Pamatuj si, do valky jdou nejradeji ti, co hovno maji a nemaji co ztratit. Ty budes k nim patrit, soudruhu.

0 hlasů

Lustigu, Sluho mainstreamu, jací lidé jdou rádi do války ? Žoldáci za peníze. To ano. Potom fanatici, třeba jako ty. Ale obyčejní lidé...??? je to vidět na Kyjevské juntě - posílá z titulu moci do války všechny, ale na sebe a své rodiny zapomínají..........

2 hlasy

Karel zase vyrukoval s "majnsrymem". Jako vzdy. To je legrace. Nechce mu nekdo vysvetlit vyznam a uzivani slova ?

0 hlasů

Lustigu, ty si zase pamatuj ze mocnym, lumpum je treba nahanet strach! Ne se jich doprosovat!

4 hlasy

A proto je nutno říct Putinovi NE.

1 hlas

VYpada to ze uz Putin opravdu Kyjevsky

0 hlasů

TO je tedy fotka..Feudalni fosyl s prekabatenym komunistou..Boze, zblaznil ses?

8 hlasů

Zítra bude v Praze formován batalión Vašek a batalión Karel...všichni kteří chtějí bojovat proti Novoruským ozbrojeným silám jsou srdečně vítáni!!!

8 hlasů

dementni nazor hodny dementu

1 hlas

Nelze se zbavit pocitu, že USA a USáci zde v Evropě hodlají vyvolat velkou válku. Pokud se jim to podaří, nic už nebude takové jako dříve.

2 hlasy

Okamzite vyhostit soudruzku Sudljankovou a soudruha Barabanova!

3 hlasy

TOP 09 je naše nejodpornější, pokrytecká, elitářská strana, která má plnou hubu havloidních žvástů o svobodě a demokracii a přitom hájí pouze zájmy různých zbrojařských šmejdů a nadnárodního kapitalu. Vzpomeňte jak jen řádil Drábek, cpali peníze bankám a církvím a odebírali je důchodcům a postiženým, prý když má pouze jednu nohu, tak je zdravý jak řípa. Však také jedna jejich kr....prohlásila, že důchodci nepotřebují peníze, protože jsou přece zvyklí na bídu za války.

18 hlasů

Máte naprostou pravdu. Jenom to slovo elita má znamenat co? Já si to vysvětluji jako zlodějská elita.

0 hlasů

Vůbec nejhloupější z toho je konstatování, že stát něco dával církvím, když ve skutečnosti se navracela jen část majetku, která jim byla ukradena. Každý mezinárodní soud by jim přiznal podstatně větší část majetku, což ovšem církve nechtěly vymáhat, protože levicová propaganda by z nich vyrobila ještě větší nepřátele lidu, než nyní. Stačí si vzpomenout, že náhrady k restitucím kvantifikované ministrem Dostálem z ČSSD byly o dos vyšší, než ty nyní schválené.

3 hlasy

Musím Vás vyvést z omylu.Většina církevního majetku, jim byla i za První republiky pouze pronajata za to, že ho církev bude udržovat.Něco jiného bylo s mobiliárním majetkem.Ten opravdu patřil církvím, protože se většinou jednalo o dary, a o již promlčené staré církevní kofiskace lidem, odsouzených u církevními soudy.Po osmdesátým devátým roce se tyto skutečnosti zamlčovaly,aby lidé nabyli dojmu, že majetek patřil církvím.Proto v současnosti restituce začaly váznout, protože církve k vyžadovanému majetku, nemá žádné relevantní nabývací dokumenty.O tom se ale nesmí moc psát.Jedná se totiž,o jeden z největších tunelů v dějinách této země.

6 hlasů

Hubackova, z tebe bude pomalu hulvat :)))))

0 hlasů

Však taky tady od Vás a Vašich primitivních a sprostých souputníků dostávám školu.

1 hlas

Jak říkáte. Tady se musí člověk přizpůsobit. Slušnému slovu lidi jako Lustig vůbec nerozumějí.

1 hlas

Vy komuniste mluvite spolu jak chlivaci. To patri k poznavacimu znaku rude spodiny.

2 hlasy

Po hodně dlouhé době má TOPka rozumné stanovisko.

3 hlasy

Po tomto prohlaseni zkolabuje nekolik dementnich rudych dedku:-)

4 hlasy

Pěkný panoptikum :-DDDD

4 hlasy

A podívejme se, dokonce Bělobrádek patří mezi ten spolek zločinců.

1 hlas

A vy se u Bělobrádka divíte, vzpomeňte jak byl na podzim na povinném školení v USA a už hájí jejich zájmy.

8 hlasů

A které zájmy USA milostpaní to jsou? A jak moc povinné bylo to školení? Nelze Váš nick přeložit jako Semelová. Až tak je totiž stupidní!

1 hlas

Zájmem USA je např. kontrolovat pohyb a činnost i toho nejméně významného občánka, jako jste třeba vy. ,,KDU-ČSL přichází s velmi zajímavým inovativním návrhem, kdy se inspirovala americkou zkušeností a to je jednotný elektronický doklad. To my navrhujeme jako jakousi čipovou občanku.“
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10483849868-mimoradne-porady-ct24/213411033361014-predvolebni-debata-z-prahy/
Bělobrádek byl v USA na pozvání CFR, což je organizace propagující myšlenky globálního vládnutí a snaží se je implementovat v různých státech světa. Je jednou z nejvlivnějších organizací v USA, díky široké základně vlivných a vysoce postavených členů (kolem 4700) má pevné vazby na vládu a byla od začátku financována mj. Rockefellerovou a Carnegieho nadací (ESTULIN, 2012). Mezi členy skupiny patří představitelé vlády, velvyslanci, představitelé FEDu, velkých univerzit, ředitelé největších bank a investičních domů, šéfové hlavních médií – novin, zpravodajských agentur, televizí. Podle Griffina lze tuto organizaci bez přehánění popsat jako skrytou vládu USA (GRIFFIN, 1998). Zakladatel CNN Ted Turner o této organizaci s velkým vlivem na zahraniční politiku USA uvedl: „Jsou to lidé, z nichž jde vážně strach. Lusknutím prstu dokážou kohokoliv zlikvidovat." (SZÁNTÓ, 2009).

5 hlasů

A které zájmy USA milostpaní to jsou? A jak moc povinné bylo to školení? Nelze Váš nick přeložit jako Semelová. Až tak je totiž stupidní!

0 hlasů

Všichni postupně od sankcí ustoupí a zůstanou jenom Štětina a to německé kníže.

18 hlasů

Potkali se u Kolína! Pane,taky máte toho němce co nám pořád schovává zuby?

5 hlasů

To je fotka. Dementní a dementnější. :-)))

25 hlasů

Demence je nemoc. Prvotní příznaky demence se obvykle projevují jako postupné oslabování inteligence, schopnosti rozpoznávání a paměti, změny osobnosti, apatie a úpadek volní činnosti.
V případě zmíněných živočichů se jedná o zlovolnou nenávist a neúcta k životu druhých.

6 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov